TARIEVEN

Tarieven Naaiatelier Eersel
Maandabonnement: €50 per maand (€12,50 voor 4 lessen)
Strippenkaart:€90 voor 6 lessen (€15 per les)
Verjaardagsfeestje:vanaf €14,95 per persoon voor een creatieve feestactiviteit van 2 uur.
Cadeaukaart:Vanaf 5 Euro, de waarde mag je verder zelf bepalen


Maandabonnement
Je krijgt een vaste plek binnen een van de tijdstippen waarop de naailes plaats vindt. Gemiste lessen kan je inhalen. Opzegbaar per maand.

Strippenkaart
Strippenkaart is 9 weken geldig. Je reserveert van te voren je les op basis van beschikbaarheid. Afmelden uiterlijk 24 uur van te voren.
Kijk voor de details bij de algemene voorwaarden.

Verjaardagsfeestje
Er is plaats voor maximaal 8 personen inclusief de jarige job zelf. De invulling van het  creatieve feestje is in overleg. De kosten zijn inclusief alle materialen. Indien er specifieke wensen zijn (materialen, activiteiten etc.) wordt de prijs in overleg aangepast. Voor iedereen is er drinken met iets lekkers en de jarige wordt in de watten gelegd!

Cadeaukaart
Bij Naaiatelier Eersel kun je ook terecht voor een origineel en creatief cadeau. De cadeaukaart is eenvoudig, veilig en snel in de webshop te koop. Zo hoef je niet meer urenlang door de stad te struinen om een leuk cadeau te vinden. Wij zorgen ervoor dat het feestelijk verpakt wordt en op de plaats van bestemming komt. Met de cadeaukaart van Naaiatelier Eersel weet je 100% zeker dat het een geslaagd cadeau is! Je mag zelf de waarde kiezen, de cadeaukaart is geschikt voor elk budget.

Tip: Personaliseer de cadeaukaart door een leuke boodschap of een fournituren uit de webshop toe te voegen.

Bewaren

Bewaren